Tuffa till dig

Kommer du ihåg den där personen som hade helt vanliga kläder, betedde sig helt vanlig och bara var allmänt vanlig? Troligen inte. Det finns flera miljarder människor på vår jord, därav handlar det mycket om att vi ska våga lyfta fram oss själva för att inte bara försvinna in i mängden. Att göra det med vår stil är ett utmärkt sätt.

Från topp till tå

Att tuffa till sig är inte alltid det enklaste, även då det finns mängder av snygga outfits som läggs ut online. Mycket handlar även om att man måste komma in i den rätta känslan och våga bära det man känner för. Då handlar det mycket om att man fokuserar på detaljerna, då det ofta är detaljerna som gör helheten. Denna länk http://www.topstreetwear.com/se/fox-kepsar tar dig extremt snygga kepsar, och kepsar är en accessoar som kan få en person att gå från osynligheten till center of attention på nolltid. Det härliga med accessoarer är att man även kan plocka av sig dem snabbt för att bli mer neutral. Liksom andra små prickar över i:et är att använda sig av nagellack som sticker ut, färgglada strumpor, skor som sticker ut till spännande broscher och andra detaljer.  Ja, det finns otroligt mycket du kan göra med din stil om du bara väljer att fokusera lite mer på detaljerna. Då kommer den där helheten på köpet.

Lyft fram dig själv

När det kommer till mode och stil så handlar det inte om att du ska bläddra igenom otaliga modemagasin för att finna dig en annan stil utan det handlar om att du ska utgå från dig själv för att veta vad du vill ha och hur du ska se ut och kunna lyfta fram dig själv på bästa sätt. Lyckas du pricka in det och finna större självförtroende så kommer du att komma in i din nya tuffare stil på ett enklare sätt och mer naturligt. Att tvinga fram en stil kommer alla att se igenom om du kommer ha svårt att gå rakryggad och även vara dig själv. Du kommer med andra ord att bli hämmad. Och vem vill vara hämmad när man kan vara awesome?

Lycka till tuffing!