Trenderna för sommaren 2016

Våren står i blom och sommaren befinner sig runt hörnet. Då är det god tid att kolla in vilka trender en ska satsa på för att vara den koolaste katten och klä sig helt rätt. Bloggaren Lisa Olsson anser att mixa material är det bästa en kan göra. 

2840400-couple-on-a-shopping-spreeVill ma känna sig stilsäker och trendig, men inte känner att man vill gräva runt i mängder av modetidningar eller har orken att ta reda på vad som är inne så är ett mycket bra tips att följa olika bloggare och vad dem rekommenderar. I tidningen Nyheter24 ger bloggaren Lisa Olsson sina bästa tips på vad hon kommer att satsa på, och om Lisa går klädd i det så kan man vara säker på att man går helt rätt klädd.

Mixa mönster tyg och färger

Lisas bästa tips är att man inte ska vara rädd för att mixa olika mönster och tyger. Det ger i stället en mycket häftig och intressant effekt. Sedan under våren och sommaren är det även klokt att våga satsa mer på färger. För vad är sommaren om inte gul, grön, blå och rosa? Dock är det även viktigt att man inte glömmer bort sig själv utan tar med sin egen personlighet i beräkningarna för att bli sitt bästa jag. Man ska alltid vara trogen sig själv och sin personlighet, annars kommer man att få det svårt att bära upp sin stil, oavsett hur trendig den en är.

Om man känner att man har lite med tid så finns alla möjligheter i världen att välja internet som plattform att handla på. Om detta har vi skrivit om i tidigare inlägg. Ja, det blir allt vanligare för den upptagna människan, och visst är det härligt att kunna välja och vraka från alla världens butiken direkt från sitt vardagsrum – eller vart en nu befinner sig.