Trender 2015

Nytt år – nya trender. Och om du känner dig minsta osäker kring vad du ska ha på dig under året som kommer, kan vi berätta för dig att du kan andas ut. Vi har nämligen plockat fram de viktigaste trenderna att ha koll på – som du kan matcha till dina jeans, som gärna är i boyfriend-fit (för det är rätt typ av jeans för våren 2015)

Accessoarer

När det gäller att smycka sig, är begreppet “less is more” helt fel. Mycket vill ha mer denna vår med allt från snygga scarfs till färgglatt läppstift. Till detta ska du självklart ha solglasögon från Saltopeppar.se (gärna i färg) och en snygg väska – kanske ryggsäck? Enligt Elle är det vita väskor som är rätt accessoar för våren och en klar favorit är den “påse-liknande” ryggsäcken. Kolla in väsktrenderna enligt Elle här!

Basplagg

Jeansen är som vi skrev tidigare fortsatt rätt detta år, kommer det någonsin att bli fel? Men som alla vet finns det mängder av olika jeans och till våren är det ljusa “boyfriend-fit” som är det bästa alternativet. Gärna med hög midja och en magtröja till. Tänk 90-talet helt enkelt. Detta är det accessoarerna som kommer att ta plats, därför kan det vara en idé att köpa byxor, jeans och tröjor i ganska enkla färger och material. Om du ska ha mönster på dina kläder, välj då att matcha – samma mönster på byxorna som på kavajen!

Skor

Sneakers kommer att vara fortsatt hett för 2015. Nike, Adidas och Reebok tävlar i en jämn kamp som Nike än så länge har lätt. Under 2015 kommer våra sneakers att bli allt mer synliga, precis som våra accessoarer. Färgglada, med platå och gärna lite “annorlunda”. Det är vad du ska sträva mot att ha 2015. Gillar du inte jumpapjux? Då är det läderskor med bred klack som är alternativet.

 

Läs gärna även denna artikel från Nöjesguiden, där de tar fram prognosen för 2015 – på ett mycket skojigt sätt! 


Läppstiftstips i video ovan.