Jeans – plaggens plagg

Jeans är det plagg som de flesta har som standardplagg och som aldrig blir omodernt. På frågan om man kan ha för många jeans hemma blir svaret nej och om man kan finna en viss modell som passar extra bra till sin kroppsform så blir svaret ja. Här kommer du få mängder av tips på hur du ska tänka och vilken modell som kan vara extra smickrande. 

1168372-jeansAlla älskar jeans och bara det att man kan läsa att tidningar som Dailymail och Dailytelegraph lyfter fram kändisar och deras jeans i rubriker visar på den stora roll som jeans har. Ett plagg som nu är självklart både på kvinnor och män, men som förr var riktat mot männen. Tidningen expressen har en artikel där de delar med sig av 10 snygga par jeans i olika modeller för att man ska kunna framhäva sin vackra kropp. För vad kan vara det värt om inte att bära ett par byxor som inte alls är smickrande på ens kropp. Det finns lite olika saker man ska tänka på innan man väljer ett par nya jeans – förutom att testa dem i butiken:

  • Tänk på att jeans är ett material som kommer att töja sig så man kan med fördel välja att handla ett par som är aningen tajta för att de sedan kommer sitta som en smäck.
  • Det finns ett stort antal olika modeller och ofta är personal som jobbar med jeans mycket kunniga. Det kan därav vara en god idé att be om råd.
  • passformen på jeans är otroligt viktigt så utgå efter formen på din kropp och välj ett par som kommer att smickra din kropp.
  • Många väljer att sy upp sina jeans, då är det bra att tänka på att efter en tvätt kan de komma att krympa.

Förr gjordes jeans i det hårdaste material, men då man nu kan välja jeans med stretch samt i ett tunnare material är det allt fler kvinnor som föredrar dessa byxor. Detta då man inte blir inklämd i trånga byxor utan kan få ha kvar sin kvinnlighet.

Matcha jeans med skjorta

Vad kan vara bättre än att välja en snygg skjorta till sina favoritjeans. För när det kommer till jeans är det ett ganska så häftigt plagg, likt en kameleont, då man kan ändra sin stil beroende på vad man väljer att toppa sina jeans med. Att beställa en snygg skräddarsydd skjorta från https://shirtonomy.se/ och bära den med ett par snygga jeans ger ett ledigt med uppklätt intryck som att man har koll på läget. Väljer man däremot en vit t-shirt säger man med sin stil att man är öppen för det mesta som dagen kan erbjuda.

Vad man även ska tänka på är att med ett par favoritjeans så blir det även som en trygghet när man bär dem och att man kan känna att man kommer kunna ta dagen med storm. Så leta upp ett par favoritjeans, addera en snygg skjorta och fin accessoar så är du redo att låta dagen omfamna dig.