Att gå i gummistövlar

Det här med att vi ska går runt i gummistövlar endast när det är regn och rusk ute är så förra året. Nu har ett par gummistövlar blivit den där självklara accessoarer oavsett om det regnar eller om solens strålar värmer oss. Och hur fantastiskt är inte det, för det ger en tuff känsla. Men att gå självsäkert i ett par gummistövlar kan krävas att man övar upp sig lite och kan motivera varför man går i gummi när andra går i öppna sandaler. ”För att det är snyggt” är då en bra replik, eller ”för att ni ska ha något att säga till om” är en annan som sätter sandalmänniskorna på plats. Om du någonsin varit på en festival så är det självklara plagget ett par snygga och bra gummistövlar. Och är du på jakt just nu så rekommenderas varm att du köper dem online. Gör du det på Smartgirl så bör du även passa på att få deras nyhetsbrev då du kan vinna kläder för tusen kronor. Wow!

”Du kan även deltaga i våra tävlingar utan att anmäla dig till nyhetsbreven – Vi ber dig bara skicka ett mail till: kundservice@smartgirl.se” (kom hit)

Från festival till fest

Om Pamela Andersson kan vandra runt i varma Uggs på sommaren i Las Vegas så kan även du springa runt i ett par prickiga stövlar både på fest och till vardags. Det kommer få dig att hamna i facket för de som älskar mode och gillar att klä sig snyggt. Håll kvar festivalkänslan genom att hålla kvar i stövlarna. Om du nu känner att oj men det här kommer bli drypande varmt i skorna så frukta ej! Lösningen heter ett par bra sulor som suger upp allt det varma och håller dina fötter fräscha oavsett hur gett det är ute. Så, vad väntar du på! Det är alltid bra väder för ett bra gummistövlar.